PRESSUPOSTOS RÀPIDS

Preguntes freqüents


L'email de contacte és presupuestosrapidos@metalurgicapuig.es.

Com funciona el servei?

El servei de pressupostos ràpids és un sistema útil que oferim als nostres clients per a la tramitació de pressupostos senzills i sense complicacions.

Com descric el meu projecte?

Fes un plànol ja sigui amb programes informàtics avançats oa mà alçada. Posa les mides especificant si són en mil·límetres o centímetres, especifica el tipus de material, gruix, etc. En cas de no saber quin material és el més adequat, Metal·lúrgica Puig posarà material de mesures genèriques que millor s'adapti. Indica el tipus d'acabat que vulgueu, capa, imprimació, color, acabat o sense pintar.

Quina informació de més puc enviar per correu electrònic?

A banda del plànol, escriu una breu descripció a l'email, pots adjuntar fotografies o qualsevol altra informació que ens serveixi per aclarir dubtes per realitzar el pressupost.

No em fa bé dibuixar, què faig?

En cas de no saber dibuixar un disseny d'alguna porta, escala o el que necessiteu, recordeu que podeu recórrer a les eines de Google imatges per buscar el disseny que més us agradi, els dissenys i models són gairebé infinits.

També podeu enviar un plànol només amb mesures del projecte, una altra imatge del disseny que us agradi, etc. Deixant-ho tot ben especificat a l'email.

En un termini de 24/48 hores donarem resposta.

Què inclou el pressupost?

Què inclou el pressupost?

Al principi el pressupost inclourà allò bàsic, el procés de fabricació, costos de materials, tipus d'acabats, transport, etc.

I el muntatge?

En cas de necessitar muntatge, al principi no estaria inclòs en el pressupost, si el client d'estar d'acord amb el pressupost inicial ens desplaçaríem a obra per poder fer una valoració dels costos de muntatge.

No m'apujarà el pressupost de manera exagerada amb el muntatge?

A priori no, no serviria de res aquest servei per atraure clients i per la seva rapidesa i facilitat d'ús, si després d'un pressupost inicial “atractiu”, dupliquéssim el pressupost amb la mà d'obra del muntatge.

Aleshores, per què no s'inclou al principi?

Ens resultaria molt difícil fer un pressupost totalment tancat sense saber que ens trobarem en obra, o quin tipus de maquinària especial caldria fer servir o que s'ha d'adaptar en obra per a la seva col·locació.

No em resultaria més fàcil anomenats des del principi?

Tot depèn del tipus de projecte que es realitzarà, si és una cosa que el client ja té una idea clara o de ser una obra molt més complexa, ja seria contactar trucant o per l'email info@metalurgicapuig.es, per a qualsevol altra consulta.

Amb aquest servei el que es pretén és donar als clients preus aproximats o finals, perquè els incentivin a fer aquesta desitjada obra i que per desconeixement o per creure que té un preu més elevat de les seves possibilitats no ho consultin.

M'agrada el pressupost. Com el tramito?

Si heu fet els primers passos per rebre el pressupost i estar d'acord amb aquest.

Ens hauria de confirmar via email l'acceptació del pressupost o bé per telèfon.

Metal·lúrgica Puig es desplaçarà, en tot cas necessari, a l'atenció del client per fer un tracte més personal i donar un millor assessorament.

Els pagaments són realitzats per transferència bancària, el client rebrà un email, amb la factura i amb totes les dades necessàries per poder procedir amb el pagament, un cop fet el pagament i per agilitzar els processos posteriors a la realització del producte en qüestió, hauria d'enviar-nos una còpia del comprovant de la transferència bancària al nostre email: presupuestosrapidos@metalurgicapuig.es.

Depenent del cost del pressupost, el muntatge es cobraria en finalitzar l'obra.

Amb tot això esperem haver estat de gran ajuda i esperem fins a una nova presa de contacte.

Si tens dubtes...

Pots mirar el nostre vídeo explicatiu. 

https://www.youtube.com/watch?v=IkuAzkRQArU 

Envia-ho tot al nostre formulari.

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari