SERRALLERIA


SISTEMES DE MONTATGE

Especialistes en muntatge amb vasta experiència i maquinària de primera. Garantim satisfacció del client amb terminis curts i costos competitius. Oferim varietat de materials i recursos per a muntatges precisos i assegurances.

Més informació

Som un equip de muntadors altament qualificats amb una àmplia experiència al sector, compromesos a garantir la màxima satisfacció del client en cada projecte. Utilitzant els materials més avançats i maquinària de primera línia, ens destaquem per oferir terminis de lliurament reduïts i costos competitius.

Comptem amb la millor tecnologia disponible al mercat i una àmplia gamma de recursos per satisfer qualsevol requisit de muntatge. Des de panys de diversos tipus fins a bombins de seguretat, passant per perns inoxidables amb diferents característiques com ara pala o rodaments, entre d'altres.

Ens acorem a seleccionar els materials òptims per a cada treball, garantint-ne la durabilitat i eficàcia. Els nostres productes es distingeixen per la seva alta qualitat i capacitat per adaptar-se a diverses necessitats, oferint una experiència d'ús satisfactòria per als nostres clients.


LÍNEA D'ACABATS

Oferim una àmplia gamma de colors i acabats per a pintures, fins i tot imprimació antioxidant. Garantim acabats perfectes, lliures d´imperfeccions, amb atenció especial al polit. Utilitzem galvanitzat en calent per a una protecció duradora contra la corrosió.

Més informació

Oferim una àmplia gamma d'opcions en colors i acabats de pintura, incloent-hi l'opció de capa d'imprimació antioxidant. També proporcionem servei de pintura en pols a túnels de secat al forn per a un acabat perfecte. Som especialistes en acabats impecables, prestant atenció al poliment de materials en ferro i acer inoxidable.

A més, garantim una protecció anticorrosiva duradora mitjançant el galvanitzat en calent. Aquest procés forma una capa d'aliatges de zinc-ferro a la superfície de l'acer, seguida d'una capa exterior de zinc pur altament resistent als agents corrosius. Això elimina la necessitat de repintar, assegurant la durabilitat de portes, reixes i tanques.


SERVEIS DE SERRALLERIA